RÓLUNK

A Civertan Grafikai Stúdióban több, mint 15 éves tapasztalattal a hátunk mögött, mi mindig fontosnak tartottuk azt, hogy a szolgáltatásainak körét ne csupán az aktuális piaci trendeknek megfelelően alakítsuk, hanem az ügyfeleink igényei szerint is. Így válhatott lehetővé az, hogy mára már egy valóban széles és a grafikai munkákon túl mutató tevékenységi körrel állhatunk a leendő és a már meglévő ügyfeleink rendelkezésére.

Főbb tevékenységeink a grafikai tervezés és nyomdai kivitelezés terén:

Logó-, emblémakészítés, arculattervezés, arculati kézikönyv. Vállalati kiadványok, prospektusok, szórólapok készítése. Meghívó, üdvözlőlap tervezés. Étlap, naptár tervezés. CD-borító, reklámtáska tervezés. Csomagolástechnika. Weboldal tervezés és készítés. Online marketing. Fotózás. Légifotózás.

Grafikai tervezés

Grafikai munkánk között az egészen kicsi megbízásoktól, mint névjegyek, vagy szórólapok egészen a nagy, teljes kampányt átfogó, minden eszközre kiterjedő munkákon át, az egy alkalomra szóló, de rendkívül különleges feladatokig sok minden megtalálható. Így fenntarthatósági jelentés, művészeti fesztivál arculati és kommunikációs feladatai, ügyfél megbízásra készített könyv (teljes gondozás: írás, kiadványszerkesztés, nyomdai kivitelezés, terjesztés), különleges két dimenziós várostérképek és még sok egyéb. Grafikusaink illusztrálják weboldalát - kérje személyes ajánlatunkat!

Logó-, és arculattervezés

Megbízóink igényei szerint számos alkalommal módunk nyílt részleges, vagy teljes arculat fejlesztésére. Legnagyobb ilyen megbízásunkat több mint tizenöt éve végezzük, évről évre megújuló, mégis konzisztens megjelenést biztosítva a Zempléni Fesztiválnak. Számos logót, vállalati arculatot és ehhez kapcsolódó kiadványt és webdesign fűződik cégünkhöz.

Weboldal tervezés és készítés, online marketing

Cégünk tevékenységének jelentős részét teszik ki a web-fejlesztéssel és tervezéssel, keresőoptimalizálással és webes marketinggel kapcsolatos megbízásaink.2009-ben létrehozott saját fejlesztésű tartalom menedzsment rendszerünk és az ezt üzemeltető webes motor segítségével a lehető legrugalmasabb megoldást nyújtjuk ügyfeleinknek.

Fotó-, és légifotó készítése

Cégünk fő tevékenységeit jól kiegészíti fotográfusi munkánk, melyet sok éves tapasztalattal végzünk, e művészeti ág szinte minden válfajában.

Légifotósként egészen különleges megbízásokat teljesíthettünk. Számtalan ipari létesítményt (szennyvíztisztítók, autópálya, építkezések, városok rehabilitációja) fotóztunk, s emellett kedves témáinkra a légi régészetre, hazánk kastélyaira és műemlékeire, valamint a római Limes maradványainak feltérképezésére is jutott idő. E tevékenységünk eredményeként az ország egyik jelentős fotóarchívumával rendelkezünk: a legifoto.com oldalunkon több mint 100000 légifotó található.

Amennyiben a szolgáltatásaink felkeltették az érdeklődését, kérjük, keressen minket, hogy igényei alapján elkészíthessük Önnek egyedi csomagajánlatunkat!

Bízunk benne, hogy a munkánkkal Ön is elégedett lesz!