CSOMAGOLÁS TERVEZÉS-, KÉSZÍTÉS

Egy áru életében nagyon fontos mérföldkő a csomagolása megtervezése. Sok esetben ez vonja fel a vásárló figyelmét a termékünkre, amit aztán kézbe vesz, hogy közelebbről megismerhessen. Így tehát mindenképpen érdemes kellő figyelmet szentelni a készítmény csomagolásának megtervezésére, melynek az árucikk arculatának kialakításán túl nagy szerepe van a hatékony áruvédelemben is.

Ezen funkciók biztosításához az alábbi szempontokat kell figyelembe vennünk a tervezés során, hogy a legmegfelelőbb csomagolás alakíthassuk ki illeszkedve a termünkhöz, a cég arculatához:

Hatékony áruvédelem a logisztikai folyamatok tekintetbe vételével. A hatósági követelmények betartása. A marketing szempontok figyelembe vétele. Az értékesítési egység megfogalmazása: fogyasztói, gyűjtő, szállítási csomagolás
környezetvédelem (túlcsomagolás elkerülése, újrafelhasználás lehetősége, az egészségre és környezetre káros anyagok kerülése, minimalizálása). A fogyasztói igényeknek való megfelelés.

Így tehát egy csomagolás megtervezése egy olyan komplex folyamat, mely során egyidejűleg több szempontot is figyelembe kell venni. Mivel előfordulhat, hogy az új termék bevezetése, piacra kerülése egyben a cég megújulásával esetleg a piacán való első megjelenésével függ össze, ezért további, tervezéssel kapcsolatos tevékenységeinkkel nyújthatunk Önöknek segítséget a brand építésben, amikről bővebben a Bemutatkozás menüpont alatt olvashat.

Bízunk benne, hogy a szolgáltatásaink széles palettája és a piacon szerzett komoly tapasztalatunk az Önök segítségére lesz a közös munkánk során! Árajánlatért kérjük, bizalommal keressen minket!

Csomagolás tervezéssel és készítéssel kapcsolatban további információ: csomagolas-tervezes.hu