FOTÓ-, ÉS LÉGIFOTÓ KÉSZÍTÉSE

FOTÓZÁS, TERMÉKFOTÓZÁS

Régóta közismert, hogy nem elég jót csinálni, azt meg is kell tudni mutatni. Ha rossz a "csomagolás", akkor a legjobb termék is sikertelen lehet a vásárlók körében. Napjainkban sajnos sokan esnek abba a hibába, hogy úgy gondolják elég egy digitális fényképezőgép vagy okostelefon, és ők is el tudják készíteni a termékeiket bemutató fotóalbumot. Ahogy minden egyes szakember büszke a tudására -és igényli, hogy azt mások is elismerjék-, ugyanúgy a fényképezésnek is van olyan magassága, amihez bizony tanulni, képeznie kell magát az embernek.

A Civertan Grafikai Stúdió munkatársai két évtizede végeznek termékfotózást -tárgyfotózást- a legkülönbözőbb cégek részére. Munkánk elismerése, hogy ezeknek a partnereinknek népszerűek a termékeik, az érdeklődők már a katalógusokban és a webáruházakban látott képek alapján is jó véleménnyel vannak róluk, és ami a legfontosabb: kézbe véve sem csalódnak, mert a képek hitelesen mutatják őket.

Amennyiben szeretné termékeit a legjobb formájukban bemutatni, akkor ne tétovázzon, forduljon szakemberhez. Higgye el, ez lesz vállalkozásának az egyik legjobb befektetése!

LÉGIFELVÉTEL, LÉGIFOTÓZÁS

Egyedülálló módon rendelkezünk több mint fél millió légifelvétellel; így elmondható, hogy alappillére a levegőből történő fényképezés a Civertan Grafikai Stúdiónak. Hosszú ideje repülünk a Kárpát-medence felett, így nem csak Magyarországon hanem a Felvidéken (Szlovákia) és Burgerland (Ausztria) nevezetességeit is fényképeztük.
A légifotó archívumunkban szerepel sok város, település, nevezetesség, gyár, ipari és logisztikai park, üzem, templom, vár és kastély légi fotója.

A weboldalainkon nem tudjuk megjeleníteni az összes légifényképet, ezért javasoljuk, ha valamilyen helyszínről keres madárlátta fotót, akkor írjon nekünk és mi rövid időn belül válaszolunk. Természetesen nem csak a légifotó adatbázisunk fényképeit vásárolhatják meg, hanem készítünk megrendelőink számára új helyszínekről új légi felvételeket is.

Magyarország települései légifelvételeken ABC sorrendben
Légifotó archívumunk elérhetősége - LINK

Felvidéki várak, Szlovákia légifelvételeken ABC sorrendben - LINK

Légifotónkból válogatást nyújt a www.legifoto.com és a www.legiregeszet.com