WEBOLDAL TERVEZÉS-, KÉSZÍTÉS

Egyik legfontosabb tevékenységi köre a Civertan Grafikai Stúdiónak a világhálón megjelenő honlapok, webshopok és blogok modern weboldalak tervezése és kivitelezése. A web desing után modern reszponzív weblapokat készítünk megrendelőink számára. Kérjük, tekintsék meg a referenciánkat, hiszen közel 200 weboldalt készítettünk az elmúlt 10 év során.

Kifaggatjuk a megrendelőt, milyen honlapot szeretne, milyen stílusú legyen, és milyen programozási feladatokat kíván velünk megoldatni. A legfontosabb kérdés az, hogy mi a feladata a weboldalnak: képviselni a céget, egy termékről szól, sok látogatót szeretne, vagy az eladás a legfőbb szempont.

Amennyiben az ügyfél már rendelkezik domainnel, akkor azon a domain néven elkészítünk néhány grafikai tervet, és megbeszéljük a folytatást. Abban az esetben ha nem rendelkezik domain névvel, közösen megbeszéljük hogy melyik a legelőnyösebb a vállalkozás szempontjából, hisz a domain erősen befolyásolja egy weboldal eredményességét.

Ha már rendelkezünk elfogadott grafikai tervvel, akkor jön a munka java, azaz kell készítenünk egy weboldal specifikációt vagy egy honlap térképet. Ebben a tartalom alapján közösen készítjük el partnerünkkel, hogyan, melyik menüből mi következik, illetve a már elfogadott grafikai tervben mi hol jelenik meg.

Ha kialakítottuk az oldal tartalmi szerkezetét, akkor kollégáink elkezdik a weboldal programozását. Ez természetesen már előzőleg is befolyásolta a weboldal kinézetét, designját, grafikáját. Amikor elkészült a weboldal programozása, feltöltjük a képeket, szövegeket, videót az oldalra. Beállítjuk az email címeket, betanítjuk az oldal kezelésére a megrendelőt.

Weboldal tervezéssel és készítéssel kapcsolatban további információ: honlapok-keszitese.hu